Szervízbejelentkezés Tesztvezetés Ajánlatkérés Kapcsolat rólunk új autó készletes autók használtautó szolgáltatások hírek elektromos autó | hybrid bérautó karrier
 • Renault
 • Dacia
 • Nissan
 • Peugeot
 • Toyota
 • Opel
 • Suzuki
 • Kia
 • LEXUS

Elérhető készleteinkről és rendelési feltételeinkről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.

Citroen márka szerviz

A CITROËN INICIÁL AZ ÖN GÉPJÁRMŰVE SZOLGÁLATÁBAN


Legyen szó bármelyien kérdésről, bármelyik  szerviz díjcsomagról, bármilyen átvizsgálásról vagy javításról, márkaszervízünkben  tapasztalt kollégáink a márka szakértelmére támaszkodva vizsgálják át és javítják meg az Ön Citroënjét, valamint segítséggel és tanácsokkal szolgálnak gépjárműve teljes élettartama során. Szombathelyen a Vásártér utca 3 szám alatti márkaszervizünkbe szeretettel várjuk leendő és meglévő ügyfeleinket.


IDŐSZAKOS ÁTVIZSGÁLÁSOK


Téli átvizsgálás

A téli hónapokban számos veszélyforrással kell szembenézni az utakon: eső, hó, hideg, ónos eső, fagy stb. A biztonságos közlekedés érdekében nagyon fontos, hogy gépkocsija berendezései nagy hidegben is tökéletesen működjenek. A gyújtóberendezés, az akkumulátor, a világítóberendezések, a gumiabroncsok, az ablaktörlők stb. ellenőrzésére feltétlenül szükség van.
Szakembereink alapos ellenőrzésnek és szigorú teszteknek vetik alá autóját, és szükség esetén kicserélik az elhasználódott alkatrészeket. Egy kifogástalanul működő és biztonságos gépkocsival nyugodtan nekivághat a télnek!

Az őszi-téli átvizsgálás során a szakembereink:

 • a gépjármű érzékeny alkatrészeit egy több pontból álló ellenőrzésnek vetik alá;
 • adott esetben tájékoztatják önt a cserélendő alkatrészekről.

Tavaszi átvizsgálás

A téli hónapokban a hideg fagyos hónapokban hatalmas igénybe vételnek teszi ki autója mechanikai alkatrészeit. Éppen ezért a kollégáink fokozottan ügyeljenek arra, hogy Citroën gépjárművét gondtalanul használhassa a tavaszi meleg és a nyári forró hónapokban is.

A tavaszi-nyári átvizsgálás során a  szakembereink:

 • gépjárművét egy több pontból álló ellenőrzésnek vetik alá;
 • elvégzik a szükséges feltöltéseket (olaj, fékfolyadék, ablakmosó folyadék stb.).

online szervizbejelentkezésÁltalános biztonsági átvizsgálás

Az ön biztonsága gépjárműve bizonyos szerkezeti elemeinek működési állapotától függ: éppen ezért kiemelten fontos, hogy a fékrendszer, a kormánymű, a felfüggesztés stb. rendszeres ellenőriztesse márkaszervízünkben.

Kollégáink folyamatos szakmai továbbképzéseknek köszönhetően felkészült szerelőkként képesek kiszűrni az esetlegesen hibás alkatrészeket.

A biztonsági átvizsgálás során a szakembereink:

 • 9 ellenőrzési területen (világítás, karosszéria, mechanikus alkatrészek stb.) vizsgálják át a gépjárművet; 
 • pontos felmérést készítenek a gépjármű állapotáról, amelyben meghatározzák a szükséges javításokat;
 • gondoskodnak arról, hogy ön továbbra is biztonságban vezethessen.

Citroën gépjárművének éves felülvizsgálata a nyugodt vezetés záloga


Ne hagyja ki az éves felülvizsgálatot! Mivel a szerviz átvizsgálás alkalmával pontos képet kaphat gépjárműve állapotáról.

Két időszakos karbantartás között képzett szerelő kollégáink gondosan átvizsgálják Citroën gépjárművét, hogy megelőzhetők, illetve elkerülhetők legyenek az esetleges későbbi költséges beavatkozások.

Így Ön megkímélheti magát a kellemetlen meglepetésektől, és utazásai során folyamatosan a már jól megszokott kényelemben és biztonságban lehet része.


Hogy miért válasszon minket?


Mert Citroën márkaszervizünkben minden garanciális és garancia időn túli javítást vállalunk, az apróbb beavatkozásoktól a teljes körű motordiagnosztikán át, legyen az a klímarendszerek átvizsgálása, tisztítása, feltöltése, futómű diagnosztika, műszeres futómű beállítás, kerékcentírozás, gumiabroncsok cseréje, szezonális karbantartások, átvizsgálások, vagy kötelező szervizek. Műhelyünkben környezetvédelmi felülvizsgálatot és műszaki vizsgáztatást is végzünk.

Nagy figyelmet fordítunk a munkatársak szakmai ismereteinek fejlesztésére, ennek érdekében a szervizben és az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégákat folyamatosan képezzük.

Javítóüzemeinkben gyári előírások alapján felszerelt eszközök és az említett oktatási rendszerben képzett munkatársak állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Gyártó által meghatározott és felügyelt normaidőket alkalmazunk. A javítási munkálatok során eredeti gyári alkatrészek kerülnek beépítésre.

Fokozott figyelmet fordítunk a minőség-ellenőrzés meglétére, minden javított gépjárművet erre a célra kijelölt mesterszerelő, ún. minőség ellenőr vizsgál át a visszatérő jelleggel előforduló meghibásodások elkerülése végett.

Forduljon hozzánk bizalommal!


Citroën Iniciál Autóház Kft.(csak szerviz)

Cím: 9700 Szombathely, Vásártér u. 3.

Telefonszám: +36 94 508 908
Fax: +36 94 508 906
E-mail cím: szerviz.szhely@inicial.hu
Nyitva tartás: H-P: 8.00 - 17.00

Online szervíz bejelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár Önnek és nem minősül rögzített időpontnak. Annak érdekében, hogy a gépkocsit minél hamarabb fogadni tudjuk szervizünkben, kérjük minél pontosabban és a hibát részletesen megírva töltse ki az alábbi űrlapot. Az űrlap kitöltése maximum 2 percet vesz igénybe, viszont a pontosan kitöltött űrlap segítség a kollégáinknak a gördülékeny munkavégzésükben.

megismertem

iratkozzon fel hírlevelünkre!

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×